Realizacje

La Beaute Clinique

  • Powierzchnia: 4,94 m2

  • Inwestor: La Beaute Clinique - Murier

  • Miasto: Warszawa

  • Termin realizacji: 2016 sierpień

W sierpniu 2016 roku zrealizowaliśmy projekt aranżacji recepcji w klinice medycyny estetycznej La Beaute Clinique w Warszawie. Do aranżacji wertykalnego ogrodu wykorzystaliśmy odcienie głębokiej zieleni, w tym niezwykle bujne okazy monstery. Gatunkowa różnorodność umożliwiła uzyskanie naturalnej nieregularności i efektu głębi. Prostokątny system wertykalny pnie się od podłogi do samego sufitu, a zieleń wyraźnie kontrastuje z jasnym kolorem ścian, prze co pięknie ożywia nowoczesne i eleganckie wnętrze. Zielona ściana celowo została umieszczona na wprost strefy powitania Pacjentów, aby już od wejścia wprowadzić w nastrój miejsca. Naturalna aranżacja to spójny element komunikacji wizualnej kliniki estetyki, do której Pacjenci przychodzą w poszukiwaniu doskonałości. Czy natura nie jest jej najlepszym odbiciem?

Pobierz aplikację:
app store
google play